Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Figyelmeztető
táblák

Rendelkező
táblák

Tiltó
táblák

Építőipari
táblák

Üzleti
táblák

Vigyázat! Lépcső - öntapadó, 150*100mm

Cikkszám: 1-150100-20014
Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
225 Ft 195 Ft
13%

Hírek

Munkavédelmi tábla Webshop címkézéshez, üzleti dekorációhoz

Munkavédelmi tábla Webshop címkézéshez, üzleti dekorációhoz

A MUNKAVÉDELMI TÁBLÁK WEBSHOPJÁBAN több mint 300 terméket kínálunk üzleti ügyfeleknek, valamint állami intézményeknek a munkavédelmi matrica, a tiltó- és figyelmeztető piktogramokon át, egészen az egyedi biztonságtechnikai matricákig. A munkavedelmitabla.hu számos ipari, egészségügyi és kereskedelmi szolgáltató szállítója, akiket kiváló minőségű termékválasztékunkkal, gyakorlatunkkal, gyors és precíz kivitelezésünkkel, valamint megbízhatóságunkkal nyertünk meg. Szolgáltatásaink körét az ügyfelek igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítjük, így az elmúlt években már cégtáblák, kirakatok helyszíni dekorációjának elkészítését is vállaljuk.

Figyelmeztető táblák és cégtáblák

A munkavedelmitabla.hu fő szolgáltatásai között szerepel a különböző figyelmeztető, tájékoztató táblák, valamint címkék, feliratok gyártása – melyek az ügyfél kérésére számos esetben testreszabhatóak, illetve cégtáblák, kirakatok helyszíni dekorációjának elkészítése.

Figyelmeztető táblák és menekülési út jelző táblák

Figyelmeztető tábláinkat és menekülési út jelző tábláinkat például a munkahelyi egészség-, és a balesetek elleni védelemre gyártjuk.

Tájékoztató táblák

Tájékoztató tábláink (pl. közlekedési táblák, parkoló táblák, ajtótáblák) a zökkenőmentes működési folyamatok biztosítására, illetve az alkalmazottak, az ügyfelek, a beszállítók, valamint a látogatók tájékoztatására szolgálnak.

Egyedi címkék, matricák

Egyedi címkéket, matricákat készítünk bizonyos elemek azonosítására (pl. ellenőrző matricák, leltár címkék, veszélyes anyagok címkéi, öntapadós betűk, stb.).

Munkahelyi egészségvédelem, biztonsági és üzemeltetési igények

Csakúgy, mint a címkézés, feliratozás, az egészségvédelmi tájékoztató táblák (pl. koronavírus figyelmeztető táblák) is nélkülözhetetlenek a munkahelyi biztonság érdekében. Cégünk vállalja a vírusfertőzés megelőzése érdekében kihelyezhető figyelmeztető, rendelkező és tiltó táblák, matricák – mint például a kézmosás és fertőtlenítő kézmosás rendelkező táblák vagy a maszk és/vagy védőkesztyű, védőfelszerelés használatára figyelmeztető táblák – elkészítését is.