Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A csúszásveszély tábla munkavédelmi szerepe

csúszásveszély táblaA munkavédelmi jelzések egyike a csúszásveszély táblán látható és olvasható. A megelőzéshez válasszon minőségi táblákat!

Elcsúszni mindig váratlan és többnyire fájdalmas élmény, amit valamilyen csúszós felület okoz. A legtöbbször a vizes, még fel nem száradt padló miatt veszti el valaki az egyensúlyát és köt ki a padlón. Az elcsúszás helyszínévé leggyakrabban valamilyen közintézmény vagy munkahely válik.

A vigyázz csúszik táblákkal nem szabad spórolni, a kihelyezésüket pedig nem szabad halogatni, ha fontos a baleset megelőzés. Egy nedves padló könnyen odavezethet, hogy a munkavállaló komoly sérülést szenved. A komoly sérülés a munkaképesség elvesztését is eredményezheti, ami pedig pereskedéshez, kártérítés kifizetéshez is vezethet.

Munkavédelmi tábla nélkül következményekkel számolhat

Kerülje el a felesleges konfliktusokat, előzze meg a személyi sérüléseket! Igen, ilyen súlyos következményei lehetnek egy nedves felületnek, egy ki nem helyezett figyelmeztető jelzésnek. A munkavédelmi jelzésekből választhat falra csavarozható táblát, kinyitható és padlóra helyezhető táblát, valamint öntapadós matricát is. A jelzések több méretben, ugyanazzal a piktogrammal és élénk sárga színben készülnek.

Hol, milyen területen válik szükségessé egy csúszásveszélyre figyelmeztető tábla kihelyezése? Vendéglátóhelyek, ipari területek, szálláshelyek, közintézmények belső helyszínein hasznosak ezek a jelzések. A víz mellett olaj vagy étel, bármilyen folyékony anyag kerülhet a padlóra, lépcsőre, közlekedőkre. A csúszásveszélynek rendszeresen vagy alkalmanként kitett területekhez rendeljen új figyelmeztető táblát vagy matricát!

A táblahiány vagy táblapótlás problémáját is elfelejteti, ha a mi termékeinkből válogat. A teljes kínálatunk elérhető a weboldalon, ahonnan már csak a virtuális kosarába kell tennie a kiválasztott figyelmeztető táblát. A biztonságos munkavégzés feltételei közé tartozik a minőségi munkavédelmi tábla beszerzése és alkalmazása is. Keressen minket bizalommal, szívesen válaszolunk a kérdéseire írásban vagy telefonon!