Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A munkavédelmi táblák szerepéről

A munkavédelmi táblák szerepéről

Minden munkáltatónak kötelessége megteremteni a biztonságos munkahelyhez kapcsolódó feltételeket. Ilyen feltétel például a biztonságot szolgáló jelzések és feliratok precíz kihelyezése is.

A munkavédelmi táblák több csoportra oszthatóak, aszerint, hogy pontosan milyen jelzést látnak el, de mindegyik a biztonságot és az egészségvédelmet szolgálja összességében. Egy munkavédelmi tábla lehet tiltó, rendelkező, figyelmeztető, menekülést elősegítő vagy pedig tűzvédelmi tájékoztatást elvégző munkavédelmi tábla is.

Az ilyen jelzések csak akkor tudják betölteni maradéktalanul a funkciójukat, ha a kihelyezésük minden elvárásnak megfelel. Egyrészt jól látható helyen kell lenniük, hogy minden érintett lássa és értelmezni tudja őket, másrészt pedig oda kell kerülniük, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, utóbbit előzetes kockázatértékelés alapján lehet megállapítani.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen kedvező áron webshopunk munkavédelmi táblái közül, hogy tökéletes munkavédelmet tudjon fenntartani alkalmazottai számára!

Tartalomhoz tartozó címkék: Munkavédelmi tábla