Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az érintésvédelmi táblákról dióhéjban

Az érintésvédelmi táblák szerepe a figyelmeztetés, és ez által az élet, illetve a testi épség védelme. Számos helyen lehet rájuk szükség, és természetesen majdnem ugyanennyi helyen kötelező is a használatuk a munkavédelmi szabályozás szerint.

Az érintésvédelmi tábláknak számos típusa létezik, és szabványok határozzák meg a kialakításukat, az anyagukat, valamint a feliratokat, az ábrákat, illetve azok elhelyezkedését. A jogszabályok ezen felül kimondják azt is, hogy hol van rájuk szükség, így például kapcsolószekrényeken, valamint bármilyen olyan helyen, ahol bárki feszültséggel érintkezhet, kötelező kihelyezni őket, ennek elmulasztása pedig egy esetleges ellenőrzés során súlyos bírságot is eredményezhet.

Amennyiben érintésvédelmi táblákra lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a kiválasztott darabokat csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Érintésvédelmi tábla