Egyedi matrica / tábla megrendeléséhez anyagleadás kritériumai

Anyagleadás

Megrendelőink a grafikai anyagokat a következő formátumokban küldhetik el:

  • pdf
  • jpg
  • png
  • eps
  • ai

Azonban, ha ezen anyagokat nem vektoros pdf-ben, megfelelően összerakva kapjuk meg, akkor további grafikai szerkesztésre lesz szükség, melyért külön díjat számolunk fel.

SZÍNMÓD – CMYK

Kérjük, nyomdai anyagát a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban. Kérjük, hogy minden elemet konvertáljon CMYK-ba módba, hogy a képernyőjén is a megfelelő színeket lássa. Az RGB színmódban lévő tartalmi elemek a nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerülnek, melynek következtében az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.

Az RGB színmódban leadott anyagok okozta nyomtatási hibákért nem vállalunk felelősséget.

KÉPEK – A használt képek felbontása min. 250dpi

Minél magasabb a használt képek felbontása (dpi) annál jobb a képminőség. A minőségvesztés elkerülése érdekében a dokumentum képeit minimum 300 dpi felbontással kérjük megszerkeszteni a valós méretben. A dpi későbbi módosítása, növelése minőségromlással jár.

FEKETE SZÍN – A fekete szín helyes használata – K=100%

A fekete és a szürke objektumok (pl.: szövegek, vonalak) esetében a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán adja meg. A Cyan, a Yellow és a Magenta színcsatornák értéke minden esetben 0% legyen. 100 % fekete szín használata esetén alkalmazzon felülnyomást.

Tiszta fekete kitöltés: Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Fekete 100%

Mély fekete kitöltés: Cyan: 30%, Magenta: 20%, Yellow: 0%, Fekete: 100%

A mélyfekete színt a szebb kitöltés érdekében csak összefüggő fekete tónusok (pl. háttér) esetében javasolunk használni.

BETŰMÉRET ÉS VONALVASTAGSÁG – minimális betűnagyság 6pt. | minimális vonalvastagság 1pt.

Az elfogadott minimális betűnagyság 6 pt.

Minimális vonalvastagság pozitív vonalaknál (fehéren fekete) 1 pt., negatív vonalaknál (feketén fehér) 2pt.

A grafikai anyagokat megrendelőink a következő emailcímre küldhetik el:  info@munkavedelmitabla.hu

Vigyázz! 230V!

Az érintésvédelmi táblákról dióhéjban

Az érintésvédelmi táblák szerepe a figyelmeztetés, és ez által az élet, illetve a testi épség védelme. Számos helyen lehet rájuk szükség, és természetesen majdnem ugyanennyi helyen kötelező is a használatuk a munkavédelmi szabályozás szerint.

Az érintésvédelmi tábláknak számos típusa létezik, és szabványok határozzák meg a kialakításukat, az anyagukat, valamint a feliratokat, az ábrákat, illetve azok elhelyezkedését. A jogszabályok ezen felül kimondják azt is, hogy hol van rájuk szükség, így például kapcsolószekrényeken, valamint bármilyen olyan helyen, ahol bárki feszültséggel érintkezhet, kötelező kihelyezni őket, ennek elmulasztása pedig egy esetleges ellenőrzés során súlyos bírságot is eredményezhet.

Amennyiben érintésvédelmi táblákra lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a kiválasztott darabokat csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Fokozott tűz- és robbanásveszély

A tűzvédelmi táblák szerepe

Tűzvédelmi táblával mindenki találkozhatott már, aki járt irodaházban, bevásárlóközpontban, vagy bárhol, ahol nagyobb mennyiségű ember fordul meg egy adott napon. A tűzvédelmi táblák kihelyezését jogszabályok írják elő, éppen azért, mert fontos szerepet töltenek be: a tűzesetek megelőzése, illetve a kiürítés és az oltás elősegítése a feladatuk.

Ebből levonható a következtetés, hogy a tűzvédelmi táblák közvetetten az emberi élet védelmére szolgálnak, illetve az épületek és a bennük található értékek megóvását is elősegítik. A rajtuk található figyelmeztetések figyelembe vételével elkerülhetőek a kisebb-nagyobb tűzesetek, illetve, ha mégis bekövetkezne a baj, akkor tájékoztatják az épületben tartózkodó embereket a lehetséges menekülési útvonalakról, illetve a szükséges teendőkről. A tűzoltók megérkezése után pedig abban nyújtanak hathatós segítséget, hogy a tűz eloltása minél gyorsabban, a lehető legkevesebb károkozással történhessen meg.

Amennyiben tűzvédelmi táblákra lenne szüksége, vásároljon kínálatunkból!

Vigyázat! A tetőn dolgoznak

Építőipari táblákkal a biztonságos építkezésekért

Egy építkezésen sajnos könnyen történnek balesetek, ezért fontos, hogy mindent megtegyünk a megelőzés érdekében. Ehhez szükség van megfelelő védőfelszerelésekre, a szabályok ismeretére és betartására, valamint a veszélyre való figyelmeztetésre építőipari táblákkal.

Az építőipari tábláknak egyrészt figyelmeztető szerepe van, másrészt pedig a nem kívánatos tevékenységeket megtiltják. Fontosak a dolgozók és az arra járó civilek védelmében is, ezért jól látható területre kell őket elhelyezni. Nem szabad eltakarni őket semmivel, de ügyelni kell arra is, hogy más tereptárgyak se akadályozzák a láthatóságukat. Építőipari táblákra szükség van nem csak építkezéseken, hanem például szigetelésnél vagy más homlokzati, illetve tetőn történő munkavégzés esetén is. A kihelyezésükről már a munkálatok legelején gondoskodni kell.

Ha kedvező áron szeretne építőipari táblákat vásárolni, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal termékeinkért, ha pedig kérdése van, keresse bátran munkatársainkat a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Emelőfal alatt tartózkodni tilos!

Tiltó táblákkal a balesetek megelőzéséért

Az életben minden esetben arra kell törekednünk, hogy megelőzzük a baleseteket. Természetesen van olyan, amikor elkerülhetetlen a baj, azonban sokat tehetünk azzal, hogyha a veszélyre figyelmeztetjük az embereket, illetve megtiltjuk azokat a tevékenységeket, amik balesetet okozhatnak. Ennek érdekében érdemes tiltó táblákat vásárolni és a megfelelő területre elhelyezni.

tiltó táblák fontos szerepet játszanak a balesetek megelőzésében, hiszen olyan tevékenységeket tiltanak, amelyeknek valamilyen oknál veszélyes helyzeteket okozhatnak. Például felhívják a figyelmet arra, hogy az adott vezeték feszültség alatt van és nem szabad megérinteni vagy hogy egy berendezést egyszerre csak egy ember kezelhet. Tiltó táblákra szükség van olyan esetekben is, ha egy adott területen vannak nem kívánatos tevékenységek, például, ha tilos a belépés valahova.

Ha tiltó táblákra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, nálunk mindent megtalál egy helyen! Tekintse meg kínálatunkat és rendelje meg a szükséges termékeket még ma!

tűzvédelmi táblák

Tűzvédelmi táblákra lenne szüksége?

tűzvédelmi táblák alkalmazását jogszabályok írják elő, és szinte mindenhol megtalálhatóak kisebb-nagyobb számban. A tűzesetek megelőzése, illetve a kiürítés, az oltás elősegítése a feladatuk, épp ezért minden épületben kötelező a használatuk.

tűzvédelmi tábláknak jól láthatóaknak és könnyen olvashatóaknak kell lenniük, emellett a tartósság is fontos szempont a készítésük során, hiszen nem minden esetben kerülnek beltéri elhelyezésre. Az időjárás viszontagságait és az UV sugárzást tehát muszáj bírniuk, ám természetesen létezik egyszerűbb kivitel is belőlük a gazdaságosság okán. A megvilágítottság csak bizonyos esetekben lényeges tényező, de ez is megoldható a tűzvédelmi táblák esetében – csakis a megrendelő igényein múlik a végeredmény. A kiváló minőséget és a kedvező árat mi biztosítjuk, a megrendelését pedig a lehető leggyorsabban elkészítjük és kiszállítjuk.

Amennyiben tűzvédelmi táblákra lenne szüksége, rendeljen kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

érintésvédelmi táblák

Érintésvédelmi táblák széles választékban!

Az érintésvédelmi táblák szerepe a figyelmeztetés, és ez által az élet, illetve a testi épség védelme. Számos helyen lehet rájuk szükség, és természetesen majdnem ugyanennyi helyen kötelező is a használatuk a munkavédelmi szabályozás szerint.

Az érintésvédelmi tábláknak számos típusa létezik, és szabványok határozzák meg mind  a kialakításukat, mind az anyagukat, és a feliratok, illetve ábrák elhelyezését. Webáruházunkban mindegyik megtalálható, és – rendelés esetén – Ön határozhatja meg a méretet, illetve az alapanyagot is, emellett akár egyedi megrendelést is teljesítünk, amennyiben a szabvány táblák között nem találja meg azt, amire szüksége van. Válassza termékeinket, és garantáltan nem fog csalódni a végeredményben!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az érintésvédelmi táblák iránt, tekintse meg választékunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A figyelmeztető táblák szerepéről röviden

Nagyon sok munkakörben rengeteg veszélynek vannak kitéve a munkavállalók, elég csak a különböző vegyi anyagokra, berendezésekre vagy a munkaeszközökre gondolni. Nagyon fontos, hogy ezekről a kockázati tényezőkről a dolgozók mindig időben értesüljenek, ebben pedig óriási segítséget nyújtanak a figyelmeztető táblák.

figyelmeztető táblák fontos szerepet töltenek be a balesetek megakadályozásában. Manapság óriási a választék a jelzésekből, így minden egyes területre meg lehet találni azokat a táblákat, amikkel a munkáltatók vigyázhatnak a dolgozók testi épségére. Rengeteg kellemetlen szituációt lehet elkerülni velük, hiszen, ha nem történik meg időben a munkavállaló figyelmeztetése, és ez is közrejátszik a baleset bekövetkeztében, a vezetőséget akár felelősségre is vonhatják.

Ön ne kockáztassa cége működését, dolgozói testi épségét: rendelje meg vállalkozásába azokat a figyelmeztető táblákat, amik időben segítenek kiszűrni a veszélyforrásokat! Minőségi, megbízható termékeket kínálunk vevőinknek. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

KRESZ tábla

KRESZ tábla vásárlás egyszerűen?

Útfelújításnál vagy építésnél minden kivitelezőnek fontos, hogy a munkálatokhoz felhasználni kívánt KRESZ táblákat a lehető legegyszerűbben meg tudják vásárolni. Amennyiben ez Önnek is lényeges szempont, de még nem találta meg az igényeknek megfelelő opciót a bevásárláshoz, válasszon bennünket!

Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek elvárásaival, mindent megteszünk azért, hogy nálunk valóban egyszerű legyen a KRESZ tábla vásárlás. Webáruházunkon keresztül könnyedén meg tudja rendelni az adott projekthez szükséges jelzőtáblákat. Ha bennünket választ, mindent egy helyről tud beszerezni, ezáltal elkerülheti, hogy a táblákat különböző helyekről kelljen megrendelnie, ami pedig rengeteg időt és energiát emésztene fel.

KRESZ tábláink százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek. Tartósak és felhasználásukkal valóban színvonalas munkát adhat ki a kezéből a különböző munkálatok során. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre!

menekülési út jelző táblák

Menekülési út jelző táblák lecserélése? Szerezze be kínálatunkból!

Sok intézményben igencsak elavult, régi menekülési út jelző táblák találhatók, amik már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ez igencsak kockázatos, hiszen, ha nem láthatóak teljes egészében, egy esetleges vészhelyzet során nem fogják tudni mutatni az emberek számára a megfelelő irányt, emiatt pedig sokan kerülhetnek bajba. Ne kössön tovább kompromisszumot ezekkel a jelzésekkel, hanem cserélje le őket mihamarabb: rendelje meg kínálatunkból az új menekülési út jelző táblákat!

Választékunkból könnyedén meg tudja rendelni az új menekülési út jelző táblákat, így velünk rövid időn belül le is tudja cserélni a régi jelzéseket. Többféle termék közül is válogathat a kategóriában. A táblák a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően kerültek legyártásra, használatukkal valóban biztonságos környezetet alakíthat ki az adott létesítményen belül.

A jelzésekre hosszú távon számíthat! Tekintse meg a kínálatot, és vásárolja meg egyszerűen a cseréhez szükséges termékeinket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!