Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csúszásveszély táblákkal elkerülhető a baleset!

A csúszásveszély táblák a figyelmeztető táblák kategóriájába tartoznak. A figyelmeztető jelzések lényege a figyelemfelhívás egy olyan helyen, ahol nem lehet másképpen elkerülni a veszélyt. Ha nincs kihelyezve egy vagy több ilyen típusú tábla, az arra járók vagy ott dolgozók nem fogják felismerni a veszélyt, csak ha már megtörtént a baleset.

A csúszásveszély tábláknak is az a feladatuk, hogy még mielőtt valaki elcsúszna, jelezzék, hogy fennáll a baleset kockázata, így intenek óvatosságra.

A webáruházunkban forgalmazott figyelmeztető táblák egyik, gyakran alkalmazott típusa a csúszásveszély tábla, amiből falra rögzíthető modelleket forgalmazunk. A falra rögzíthető táblák nem kifejezetten szokványosak. A csúszásveszély jelzéséhez ugyanis általában kétoldalú, összecsukható, padlóra helyezhető táblákat használnak. Ezek a változatok elsősorban ott bizonyulnak előnyös megoldásnak, ahol átmenetileg van rájuk szükség. A falra szerelhető táblák azonban olyan helyen érvényesülnek legjobban, ahol szükség van az állandó figyelmeztetésre. A csúszós padlóburkolat, de a gyakran felmosott padló felület vagy a speciális munkakörnyezetből adódó kockázatok kivédésére is érdemes ilyen típusú figyelmeztető táblákat használni.

Az általunk forgalmazott csúszásveszély táblák ideális méretben készülnek ahhoz, hogy felkeltsék a figyelmet, de ezt a feltűnő sárga színük is elősegíti. Mivel nem a padlóra kell őket kitenni, ezért szemmagasságban elhelyezhetőek, falfelületen vagy akár ajtón is. Ez a megoldás még hatékonyabbá teszi a csúszásveszély táblák használatát.

A csúszásveszély táblák anyaga műanyag, kétféle méretben rendelhetőek. A táblák öntapadósak, ennek köszönhetően nem kell szerszám, kiegészítő eszköz a felhelyezésükhöz, illetve az eltávolításuk is gyors és nyom nélkül kivitelezhető.

Amennyiben szüksége van kiváló minőségben készülő, praktikus, kedvező áron kapható csúszásveszély táblákra, keressen minket bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a bővebb tájékoztatás érdekében, és tegye fel kérdéseit termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról!

Tartalomhoz tartozó címkék: Figyelmeztető tábla