Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi tábla gyártás öntapadós vagy műanyag formában

Egyedi tábla gyártásEgyedi tábla gyártással foglalkozunk és szeretnénk tenni a biztonságosabb munkahelyek megteremtéséért. A jelzések szerepe ezen a területen életbevágó jelentőségű.

A munkával töltött órák alatt minden munkavállalónak joga van ahhoz, hogy biztonságos körülmények között végezze a feladatait. Ennek azért is van nagy jelentősége, mert a hétköznapok nagy részét az emberek nyolc vagy akár annál is több órányi munkával töltik.

A munkabiztonság feladata, hogy megteremtse a munkavállalóknak a balesetektől mentes munkakörnyezetet. Az egészséges dolgozók, a biztonságos munkahely mindenkinek az érdekeit támogatja és hosszú távon anyagilag is előnyös.

A táblák szerepe a munkabiztonságban

A munkavédelmi táblákkal több kategóriában is találkozhatunk. Egyrészt léteznek standard jelzések, másrészt lehetőség van egyedi táblákat is elkészíttetni és kihelyezni.

A táblák alapanyaga, kivitelezése is eltérő lehet. A hagyományos, falra szerelhető, műanyagból gyártott táblák mellett már elérhetőek öntapadós, matrica formában készített figyelmeztető jelzések is. Melyik típust, hová és miért érdemes választani?

  1. A műanyag munkavédelmi táblák előnye, hogy az anyaguk strapabíró, tehát hosszú távú felhasználáshoz ajánlottak. Az ilyen táblákat végleges kihelyezésre is ajánljuk, mert  bírni fogják az igénybevételt. Tisztíthatóak, áthelyezhetőek, a kültéri felhasználásuk javasolt.
  2. A matrica munkavédelmi táblák nagyobb méretben is elkészíthetőek és elég csak a kijelölt helyre felragasztani őket. Felhasználási helytől függően, hosszabb-rövidebb ideig maradnak sértetlenek. Az ideiglenes vagy rövid távra szóló jelzésekhez ideálisak. A cseréjük és a pótlásuk egyszerűen elvégezhető. Beltérre ajánlottak a hosszabb élettartam megőrzése érdekében.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a tevékenységünk és úgy gondolja, tudunk Önnek segíteni, keresse bizalommal a kollégánkat! A termékeinkről és a megrendelhető szolgáltatásainkról további tájékoztatást nyújtunk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén.