Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.100 Ft
Menny.:db

Építési terület! Reklám ponyva - 600*400, Ponyva

3.100 Ft
Anyag
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 2686
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.

Leírás

Építési terület ! Illetékteleneknek belépni tilos! Építőipari tábla.

Az építkezés során különösen sok munkavédelmi előírást kell betartani. Építési terület esetén azt  úgy kell körülkeríteni, hogy oda illetéktelen személy ne juthasson be. Építőipari kivitelezési munkaterületen kötelező a védősisak, védőkesztyű és védőlábbeli használata ezeket munkavédelmi táblákkal jelölni kell. A leesés elleni védekezés hiánya miatt bekövetezhetnek balesetek, ezért a megfelelő építőipari munkavédelmi jelölésekről, biztonságról, felszerelésről feltétlenül gondoskodni kell. Építési terület !  A munkavédelmi táblákat jól láthatóan kell elhelyezni. Építőipari kivitelezési munkaterületen kötelező a védősisak, és védőlábbeli használata!   Védősisak használata kötelező!  Fejvédő használata kötelező!  Lábvédő használata kötelező!    Az Építési területen elhelyezett táblák a következő anyagokból készülhetnek:
  • Öntapadós fólia

  • Lágy PVC-fólia szilikonozott papír hordozón.  Bel téren hosszú ideig, kül téren (normál európai éghajlaton) min. 3 évig őrzi meg a belőle készült matrica az eredeti tulajdonságait. UV-sugárzással szemben közepesen ellenálló. Ragasztóanyaga idővel kikristályosodik, a fólia pedig zsugorodik hosszan tartó magas hő hatására. A ragasztóanyagának maradványai (pl. foltbenzin) oldószerrel letisztíthatóak. Minimális ragasztási hőmérséklet: +10 ºC (az alap hőmérséklete!). Ragasztás előtt az alapot portalanítania és oldószerrel vagy alkohollal zsírtalanítania kell.
  • Habosított pvc

    A „light” lemezek - hasonlóan a „normál” lemezekhez - kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Alacsony súlyuknak és UV stabilitásuknak köszönhetően remekül használható felirathordozásra (szita- és digitális nyomtatás, vinyl fóliázás, festés). Könnyen, gazdaságosan megmunkálható. Nagyobb mechanikai igénybevétel esetén javasoljuk a hagyományos „normál” lemez használatát.
  • Prémium minőségű alumínium kompozit lemez

    A lemezek kettő 0,25mm vastagságú alumínium lemezből és polietilén magból állnak, melyeket erős védőfólia borít. Az elülső és hátsó oldalak fehér- vagy más színre lakkozottak, melyek lehetnek matt vagy fényes felületűek, illetve mintásak. Az lemezek típustól függően beltéren és kültéren egyaránt sokoldalúan felhasználhatók. Jól ellenállnak az időjárás hatásainak, és a korróziónak.