Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Építési terület! Reklám ponyva - 600*400, Ponyva
3.725 Ft (2.933 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Építési terület ponyva
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Építési terület! Reklám ponyva - 600*400, Ponyva

3.725 Ft (2.933 Ft + ÁFA)
Anyag
Menny.:db
Cikkszám: 3-600400-2686
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Építési terület ! Illetékteleneknek belépni tilos! Építőipari tábla.

Az építkezés során különösen sok munkavédelmi előírást kell betartani. Építési terület esetén azt  úgy kell körülkeríteni, hogy oda illetéktelen személy ne juthasson be. Építőipari kivitelezési munkaterületen kötelező a védősisak, védőkesztyű és védőlábbeli használata ezeket munkavédelmi táblákkal jelölni kell. A leesés elleni védekezés hiánya miatt bekövetezhetnek balesetek, ezért a megfelelő építőipari munkavédelmi jelölésekről, biztonságról, felszerelésről feltétlenül gondoskodni kell. Építési terület !  A munkavédelmi táblákat jól láthatóan kell elhelyezni. Építőipari kivitelezési munkaterületen kötelező a védősisak, és védőlábbeli használata!   Védősisak használata kötelező!  Fejvédő használata kötelező!  Lábvédő használata kötelező!    Az Építési területen elhelyezett táblák a következő anyagokból készülhetnek:
  • Öntapadós fólia

  • Lágy PVC-fólia szilikonozott papír hordozón.  Bel téren hosszú ideig, kül téren (normál európai éghajlaton) min. 3 évig őrzi meg a belőle készült matrica az eredeti tulajdonságait. UV-sugárzással szemben közepesen ellenálló. Ragasztóanyaga idővel kikristályosodik, a fólia pedig zsugorodik hosszan tartó magas hő hatására. A ragasztóanyagának maradványai (pl. foltbenzin) oldószerrel letisztíthatóak. Minimális ragasztási hőmérséklet: +10 ºC (az alap hőmérséklete!). Ragasztás előtt az alapot portalanítania és oldószerrel vagy alkohollal zsírtalanítania kell.
  • Habosított pvc

    A „light” lemezek - hasonlóan a „normál” lemezekhez - kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Alacsony súlyuknak és UV stabilitásuknak köszönhetően remekül használható felirathordozásra (szita- és digitális nyomtatás, vinyl fóliázás, festés). Könnyen, gazdaságosan megmunkálható. Nagyobb mechanikai igénybevétel esetén javasoljuk a hagyományos „normál” lemez használatát.
  • Prémium minőségű alumínium kompozit lemez

    A lemezek kettő 0,25mm vastagságú alumínium lemezből és polietilén magból állnak, melyeket erős védőfólia borít. Az elülső és hátsó oldalak fehér- vagy más színre lakkozottak, melyek lehetnek matt vagy fényes felületűek, illetve mintásak. Az lemezek típustól függően beltéren és kültéren egyaránt sokoldalúan felhasználhatók. Jól ellenállnak az időjárás hatásainak, és a korróziónak.

Szállítás és fizetés

HELYSZÍNI ÁTVÉTEL (INGYENES)

Az átvételi lehetőség kezdetéről e-mail-en küldünk értesítést. Az átvételre a következő helyszínen van lehetőség:

Győr, Szent Imre út 164/B
Nyitva tartás: H-CS: 8-16; P: 8-15

FUTÁRSZOLGÁLAT

(Magyarország közigazgatási határain belül)
Nettó 30.000 Ft fölötti vásárlásnál a szállítási költség INGYENES!
Amennyiben a megrendelés teljes összege nem haladja meg a Nettó 30.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhoz szállítás díja bruttó 1.950 Ft, amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor a házhoz szállítás díjmentes.

Házhozszállítás nettó 20.000 Ft-os vásárlás felett INGYENES!
SZÁLLÍTÁSI ÁRAK
Nettó 30.000 Ft-os vásárlás felett a szállítás INGYENES!

Kérjük, mindenképp, hogy adatait pontosan (telefonszám, email cím) legyen szíves megadni, mert ezek hiányában a rendelését nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni. A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz, a megadott címre. Ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol 8 és 16 óra között át tudja venni a csomagot. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a postai kiszállítással kapcsolatban, kérjük mindenképpen jelezze felénk. Nagyobb mennyiségű árut a webáruház saját gépkocsijával szállítja ki.

FIZETÉSI MÓDOK

Személyes átvétel esetén készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető a számla végösszege. Amennyiben további kérdése adódna a szállítással vagy a helyszíni átvétellel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK

A termék kipostázását a raktárkészlet erősen befolyásolja. Amennyiben a megrendelt termékek nincsenek raktárkészleten, azt a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük és tájékoztatjuk a várható szállítási időről. A raktárkészletünkön levő termékek kiszállítási határideje 2 nap.