Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Építőipari tábla – Hívja fel a figyelmet a munkavédelmi előírásokra!
2021. 08. 02. 10:10:16

Építőipari tábla – Hívja fel a figyelmet a munkavédelmi előírásokra!

Építőipari tábla – Hívja fel a figyelmet a munkavédelmi előírásokra!

Feladatai közé tartozik a figyelmeztető és tiltó táblák kihelyezése a munkaterületén? Szeretné a baleseteket, és az egyéb kellemetlenségeket megelőzni? A megfelelő építőipari táblákkal sokat tehet ennek érdekében.

Az építkezések során fontos a szabályokat betartani, a munkaeszközöket helyesen kezelni, ugyanis csak így akadályozható meg a problémák kialakulása. Számos olyan feladat elvégzésére kerül sor, amely során veszélyeztetve van a dolgozók testi épsége, ezért elengedhetetlen az előírásoknak eleget tenni. Függő teher alatt, a tetőn dolgozni veszélyes, az omlásveszélyre, és az egyéni védőeszközök használatára kiemelt figyelmet kell fordítani. Mindezekre felhívják a figyelmet az építőipari táblák, így mindenki kellő odafigyeléssel végezheti a munkáját. Lényeges az illetéktelenek belépését meggátolni, ugyanis az építkezés munkaterületén csak azok tartózkodhatnak, akik engedéllyel rendelkeznek. Erre a célra alkalmasak az illetékteleneknek belépni tilos feliratú építőipari táblák. Ha a megfelelő méretű, jó minőségű építőipari táblák jól láthatóak, és az adott területen dolgozó szakemberek követik az utasításokat, megelőzhetők a balesetek, az anyagi károk, és más kellemetlenségek.

Egyedi táblák gyártásával foglalkozó cégünk, a Donda Dekor Kft. kiváló minőségű termékeket kínál kedvező áron. Egyéni igény szerint biztosítjuk a megfelelő típusú és méretű építőipari táblákat, valamint más eszközöket is. Gondosan megtervezett, szakszerűen, magas minőségű alapanyagok felhasználásával kivitelezett építőipari táblákat vehet át tőlünk. Figyelmeztető, tiltó, és rendelkező táblák is beszerezhetőek, így bármire szeretné a figyelmet felhívni, könnyen megoldhatja a feladatot. Tekintse meg a különböző ábrákkal és feliratokkal ellátott építőipari táblákat, valamint más termékeinket is a www.munkavedelmitabla.hu weboldalon! Jelezze nekünk egyéni kérését, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-70-8660850-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@munkavedelmitabla.hu e-mail címre!

 

Molinó ponyva gyártás
2021. 06. 09. 13:10:34

Molinó ponyva gyártás

Építkezésen, kerítésen, homlokzaton, sporteseményen, kiállításon, egyik legnépszerűbb információs eszköz a molinó. Könnyű kezelhetősége egyszerű kihelyezése teszi népszerűvé. Kínálatunk között szerepel a molinó mellet a mesh háló amit lyukacsos szerkezete miatt szeles helyekre ajánljuk.

Keresse kollégánkat elérhetőségeinken.

Munkavédelmi táblák: a tiltó táblák
2021. 06. 09. 13:09:45

Munkavédelmi táblák: a tiltó táblák

A munkavédelmi szabályok betartásához szükség van többek között tiltó táblák használatára is. A megfelelő tiltó táblákkal ugyanis egyértelművé lehet tenni, hogy mi az elvárt magatartás az adott munkaterületen. A célszerű jelzések hiányában nem várható el, hogy mindenki tudja, mit szabad és mit nem, illetve meg lehet előzni a félreértéseket is, amik a feliratok és jelzések hiányából adódnak.

A munkahelyi balesetek kivédése érdekében Ön se feledkezzen meg az ilyen táblák kihelyezéséről, és erősítse a munkavédelmet a használatukkal! Webáruházunkban nagy választékot talál tiltó táblákból is. Termékeink mindegyike korszerű technológiával készül, aminek köszönhetően a szélsőséges körülményeknek is képesek megfelelni és hosszú távon használhatóak.

A tiltó táblák talán a legfontosabbnak számító munkavédelmi táblák, hiszen a veszélyekre, kockázatos viselkedésre hívják fel a figyelmet és egyértelmű tiltással szolgálnak az alkalmazottak, látogatók számára. Bővebb információkért érdeklődjön bátran elérhetőségeink egyikén!

A munkavédelmi táblák szerepéről
2021. 06. 09. 13:08:08

A munkavédelmi táblák szerepéről

Minden munkáltatónak kötelessége megteremteni a biztonságos munkahelyhez kapcsolódó feltételeket. Ilyen feltétel például a biztonságot szolgáló jelzések és feliratok precíz kihelyezése is.

A munkavédelmi táblák több csoportra oszthatóak, aszerint, hogy pontosan milyen jelzést látnak el, de mindegyik a biztonságot és az egészségvédelmet szolgálja összességében. Egy munkavédelmi tábla lehet tiltó, rendelkező, figyelmeztető, menekülést elősegítő vagy pedig tűzvédelmi tájékoztatást elvégző munkavédelmi tábla is.

Az ilyen jelzések csak akkor tudják betölteni maradéktalanul a funkciójukat, ha a kihelyezésük minden elvárásnak megfelel. Egyrészt jól látható helyen kell lenniük, hogy minden érintett lássa és értelmezni tudja őket, másrészt pedig oda kell kerülniük, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, utóbbit előzetes kockázatértékelés alapján lehet megállapítani.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen kedvező áron webshopunk munkavédelmi táblái közül, hogy tökéletes munkavédelmet tudjon fenntartani alkalmazottai számára!

A tűzvédelmi táblákról röviden
2021. 06. 09. 13:07:04

A tűzvédelmi táblákról röviden

A tűzvédelmi táblák számtalan ingatlan, közintézmény, üzem területéről nélkülözhetetlenek, mivel alkalmazásukat szigorú jogszabályok írják elő. Az emberek nap, mint nap találkoznak velük, ennek ellenére sokan nincsenek tisztában a részletekkel.

A tűzvédelmi táblák központi szerepet töltenek be a tűzoltó-mentő tevékenységek szakszerű és gyors lebonyolításában, valamint a tűzesetek megelőzésében is segítenek. A tűzvédelmi táblák számos kivitelben érhetők el, amik többféle jelentéstartalommal rendelkezhetnek. Léteznek olyan táblák is, amik csak az adott létesítményen belül érvényesek. Egyes tűzvédelmi táblákat a jól láthatóság miatt megvilágított kivitelben is gyártanak, így rossz fényviszonyok közepette is megfelelően kivehetők.

Ha a létesítmények üzemeltetői megfeledkeznek a tűzvédelmi táblák kihelyezéséről, komoly büntetésekre számíthatnak. Ön legyen körültekintő, és a jelzéseket szerezze be kínálatunkból! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ne feledkezzen meg a dohányzást szabályozó táblák lecseréléséről december végéig!
2021. 06. 09. 13:06:00

Ne feledkezzen meg a dohányzást szabályozó táblák lecseréléséről december végéig!

A nemdohányzók védelme érdekében egyre szigorúbb szabályokat vezetnek be a dohányzás tiltásával kapcsolatban. Már egyre kevesebb helyen lehet rágyújtani, és sok intézményben, üzemi területen, üzletnél megjelennek a dohányzást szabályozó táblák, amiknek formai követelményeivel kapcsolatban is szigorú szabványoknak kell megfelelni. Például a feliratoknak magyarul és további négy nyelven kell szerepelniük a táblákon. Most a legutóbbi módosítás miatt az érintett vállalkozóknak, létesítmény üzemeltetőknek 2019. december 31.-ig le kell majd cserélniük a korábban használt dohányzást szabályozó táblákat.

Az új típusokon már más telefonszám fog szerepelni, ezért szükséges lecserélni a régi jelzéseket. Az új dohányzást szabályozó táblákon a 06 40 200 493-es szám helyett a 06 80 200 493-es számnak kell szerepelnie.

Ne feledkezzen meg a december végi határidőről, szerezze be mihamarabb az új szabályoknak megfelelő dohányzást szabályozó táblákat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Csúszásveszély táblákkal elkerülhető a baleset!
2021. 06. 09. 13:05:12

Csúszásveszély táblákkal elkerülhető a baleset!

A csúszásveszély táblák a figyelmeztető táblák kategóriájába tartoznak. A figyelmeztető jelzések lényege a figyelemfelhívás egy olyan helyen, ahol nem lehet másképpen elkerülni a veszélyt. Ha nincs kihelyezve egy vagy több ilyen típusú tábla, az arra járók vagy ott dolgozók nem fogják felismerni a veszélyt, csak ha már megtörtént a baleset. A csúszásveszély tábláknak is az a feladatuk, hogy még mielőtt valaki elcsúszna, jelezzék, hogy fennáll a baleset kockázata, így intenek óvatosságra.

A webáruházunkban forgalmazott figyelmeztető táblák egyik, gyakran alkalmazott típusa a csúszásveszély tábla, amiből falra rögzíthető modelleket forgalmazunk. A falra rögzíthető táblák nem kifejezetten szokványosak. A csúszásveszély jelzéséhez ugyanis általában kétoldalú, összecsukható, padlóra helyezhető táblákat használnak. Ezek a változatok elsősorban ott bizonyulnak előnyös megoldásnak, ahol átmenetileg van rájuk szükség. A falra szerelhető táblák azonban olyan helyen érvényesülnek legjobban, ahol szükség van az állandó figyelmeztetésre. A csúszós padlóburkolat, de a gyakran felmosott padló felület vagy a speciális munkakörnyezetből adódó kockázatok kivédésére is érdemes ilyen típusú figyelmeztető táblákat használni.

Az általunk forgalmazott csúszásveszély táblák ideális méretben készülnek ahhoz, hogy felkeltsék a figyelmet, de ezt a feltűnő sárga színük is elősegíti. Mivel nem a padlóra kell őket kitenni, ezért szemmagasságban elhelyezhetőek, falfelületen vagy akár ajtón is. Ez a megoldás még hatékonyabbá teszi a csúszásveszély táblák használatát.

A csúszásveszély táblák anyaga műanyag, kétféle méretben rendelhetőek. A táblák öntapadósak, ennek köszönhetően nem kell szerszám, kiegészítő eszköz a felhelyezésükhöz, illetve az eltávolításuk is gyors és nyom nélkül kivitelezhető.

Amennyiben szüksége van kiváló minőségben készülő, praktikus, kedvező áron kapható csúszásveszély táblákra, keressen minket bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a bővebb tájékoztatás érdekében, és tegye fel kérdéseit termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról!

A menekülési útvonal táblák akár életeket is menthetnek!
2021. 06. 09. 13:04:17

A menekülési útvonal táblák akár életeket is menthetnek!

Amikor egy épület leég, az minden szempontból óriási tragédia, de teljességgel felfoghatatlan, ha emberi életeket is követel a tűz. A legfontosabb az, hogy megelőzzük a tűz keletkezését, azonban sajnos még a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is előfordulnak balesetek, illetve kivédhetetlen helyzetek. Amikor egy nagyobb épületben elharapódzik a tűz, és már nem lehet a házilag bevethető módszerekkel eloltani, akkor a legfontosabb a menekülés. Nem szabad foglalkozni semmilyen tárggyal vagy pénzzel, az emberek kijutásáért kell mindent megtenni. Ennek érdekében nem szabad megfeledkezni a megfelelő menekülési útvonal táblák kihelyezéséről.

Menekülési útvonal táblát kell helyezni a kijárat fölé és a vészkijárati ajtó fölé, ha ez nem lehetséges, akkor az ajtó mellé. Az ajtóra tenni semmi esetre sem szabad, pánikrúddal vagy vésznyitóval ellátott ajtókon pedig jelölni kell a nyitási mechanizmust, a kezelésükre utaló biztonsági jellel. Menekülési útvonal táblát kell elhelyezni ezen kívül minden olyan ponton, ahol irányváltoztatásra van szükség a meneküléshez. A szabály előírja azt is, hogy az útvonal minden pontjáról legalább egy jelnek láthatónak kell lennie.

Menekülési útvonal táblát érdemes elhelyezni padlón, illetve alacsony magasságban is. Tűz esetén, a füsttel megtelt épületben ugyanis négykézláb tudnak közlekedni az emberek, hiszen a füst felülről kezdi megtölteni a helyiségeket. Nagyon hasznos tud lenni a menekülési útvonal táblák kiegészítésére szolgáló padlójelölő csík, illetve biztonsági jel is. Az általunk kínált menekülési útvonal táblák megfelelnek az ide vonatkozó, ISO 7010 szabványnak.

Menekülési útvonal táblákkal kapcsolatosan keresgél? A legjobb helyen jár, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen, méghozzá kedvező áron! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!  Munkatársaink készséggel segítenek mindenben.

Érintésvédelmi táblák nélkül ne induljon el szerelni!
2021. 06. 09. 13:03:34

Érintésvédelmi táblák nélkül ne induljon el szerelni!

Az érintésvédelmi táblák legalább ugyanolyan fontos munkaeszközei a villanyszerelőknek, mint a fáziskereső ceruzák vagy a blankolók, ennek ellenére páran hajlamosak megfeledkezni róluk, különösen a kezdő szerelők. A jelzések nélkül semmiképp sem szabad elindulni, ugyanis a villanyszerelőknek kötelességük figyelmeztetni a felhasználókat például a túlfeszültségről a táblák alkalmazásával. Ha ez nem történik meg, és úgy következik be baleset, a szakember komoly büntetésekre is számíthat. Amennyiben Ön szeretne mindig felkészülten érkezni a helyszínre, tekintse meg az érintésvédelmi táblák kínálatát!

Választékunk rendkívül gazdag, melyben minden egyes munkafázishoz megtalálhatja a megfelelő jelzést. Könnyedén meg tudja rendelni kínálatunkból a munkavégzéshez szükséges táblákat, így velünk rengeteg időt és energiát tud megspórolni. Termékeink megbízhatók, minőségiek, melyek felhasználásával kifogástalan munkát végezhet egy-egy projekt befejeztével.

Fedezze fel érintésvédelmi tábláink kínálatát, és rendelje meg azokat a jelzéseket, amikre szüksége van! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!