Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A figyelmeztető táblák feladatáról és formájáról

figyelmeztető táblákfigyelmeztető táblák a munkavédelem gyakran alkalmazott eszközei. A munkavédelmi táblák körültekintő használata megelőzi a munkahelyi baleseteket.

A figyelmeztetés nem olyasmi, ami mellett szó nélkül el lehet menni. Tartalmaz egy felhívást és egy felszólítást is. A figyelmeztető táblák egy konkrét dologra hívják fel a figyelmet, amit nem biztos, hogy tábla nélkül azonnal észre lehet venni. A felhívás egyben figyelmeztetést is magába foglal, mert jelzi, hogy milyen veszélyt kerüljön el az, aki a táblával szembe találja magát. A figyelmeztető táblák jelezhetik egy balesetveszélyes helyszín, egy anyag, berendezés jelenlétét, amit az illetékteleneknek el kell kerülni. Ezen kívül a munkaterületen, munkahelyen tartózkodó munkavállalók számára adnak hasznos információt arról, hogy mire figyeljenek a munkavédelemmel kapcsolatban.

 figyelmeztető táblák jellegzetes, sárga színt kaptak. A táblák kihelyezését szigorú jogszabály írja elő, ahogyan azt is szabályozáshoz kötik, hogyan nézzenek ki ezek a táblák. A figyelmeztető táblák gyártásakor bizonyos tulajdonságok alapján kell a táblákat elkészíteni. A formájuk szerint lehetnek szögletesek a táblák, de a figyelmeztetést háromszög mezőbe foglalják bele. A tábla színe élénk citromsárga, a felirata, illetve a piktrogramok fekete színnel készülnek általában.

A  figyelmeztető táblák biztonságvédelmi, egészségvédelmi jelzéseket jelenítenek meg, amik a munkavédelem támogatását szolgálják. A tábláknak és a rajtuk elhelyezett képeknek, feliratoknak jól látható méretben kell készülniük és a munkavédelmi táblát is olyan helyre és akkora felismerési távolságba kell kitenni, ahol az minden munkavállaló számára jól látható.

figyelmeztető táblákat online is meg tudja vásárolni. Az egyszerű és biztonságos ügyintézés minden vevőnek a rendelkezésére áll. A szolid termék árak és az elvárható színvonal mellett az ügyfélbarát kiszolgálás is a webáruházunk sajátja. Ennek érdekében pontos tájékoztatást adunk az érdeklődőknek üzenetben vagy telefonon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Figyelmeztető tábla