Munkavédelmi táblák Rendelkező tábla

munkavedelmitabla.hu által gyártott munkavédelmi táblák biztonsági jelek készülhet öntapadós matricából, műanyag táblából. Ide kattintva tud bővebben olvasni az alapanyagokról vagy alább. Így a munkavédelmi táblák rendelkező tábla kihelyezhető kültérre és beltérre egyaránt. Munkavédelmi táblák rendelkező jelet különböző méretekben gyártjuk a méretet az határozza meg, hogy a munkavédelmi táblák rendelkező jelet milyen messziről kel felismerni.

 

Az általunk gyártott munkavédelmi táblák mellé a munkavédelmi felszereléseket ( Munkavédelmi kesztyű, Légzésvédelem, Vádőcipő, Munkavédelmi szemüveg, Fertőtlenítő) viszonteladónktól a safetymunkaruha.hu oldalról  meg is  tudja vásárolni. A safetymunkaruha.hu csapata 1995 óta foglalkozik munkabiztonsági felszerelések forgalmazásával. Széles körű termék ismeret, és válaszék jellemzi őket. Nézze meg kínálatukat és válogasson termékeik között.

Öntapadós fólia

 

Lágy PVC-fólia szilikonozott papír hordozón. Bel téren hosszú ideig, kül téren (normál európai éghajlaton) min. 3 évig őrzi meg a belőle készült matrica az eredeti tulajdonságait. UV-sugárzással szemben közepesen ellenálló. Ragasztóanyag idővel kikristályosodik, a fólia pedig zsugorodik hosszan tartó magas hő hatására. A ragasztó anyagának maradványai (pl. foltbenzin) oldószerrel letisztíthatóak. Minimális ragasztási hőmérséklet: +10 ºC (az alap hőmérséklete!). Ragasztás előtt az alapot portalanítania és oldószerrel vagy alkohollal zsírtalanítania kell.

Habosított PVC

 

A „light” lemezek – hasonlóan a „normál” lemezekhez – kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Alacsony súlyuknak és UV stabilitásuknak köszönhetően
remekül használható felirathordozásra (szita- és digitális nyomtatás, vinyl fóliázás, festés). Könnyen, gazdaságosan megmunkálható. Nagyobb mechanikai
igénybevétel esetén javasoljuk a hagyományos „normál” lemez használatát.

Prémium alumínium kompozit lemez

 

A lemezek kettő 0,25mm vastagságú alumínium lemezből és polietilén magból állnak, melyeket erős védőfólia borít. Az elülső és hátsó oldalak fehér- vagy más színre lakkozottak, melyek lehetnek matt vagy fényes felületűek, illetve mintásak. Az lemezek típustól függően beltéren és kültéren egyaránt sokoldalúan felhasználhatók. Jól ellenállnak az időjárás hatásainak, és a korróziónak.

 

1–10 termék, összesen 380 db

Show sidebar

“A” tűzv.osztály

445 Ft1.537 Ft
"A" tűzv.osztály

“B” tűzv.osztály

445 Ft1.537 Ft
"B" tűzv.osztály

“C” tűzv.osztály

445 Ft1.537 Ft
"C" tűzv.osztály

“D” tűzv.osztály

445 Ft1.537 Ft
"D" tűzv.osztály

“E” tűzv.osztály

445 Ft1.537 Ft
"E" tűzv.osztály

A burkolat eltávolítása kikapcsolás után engedélyezett!

65 Ft579 Ft
A burkolat eltávolítása kikapcsolás után engedélyezett!

A daru hatósugarában tartózkodni tilos!

579 Ft3.100 Ft
A daru hatósugarában tartózkodni tilos!

A felüljáró használata kötelező!

191 Ft579 Ft
A felüljáró használata kötelező!

A fertőtlenítő kézmosás menete

191 Ft579 Ft
A fertőtlenítő kézmosás menete

A fülkébe lépni tilos!

191 Ft579 Ft
A fülkébe lépni tilos!