Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkavédelmi táblákkal csökkenteni lehet a baleset kockázatát!

munkavédelmi táblákA munkavédelmi táblák kihelyezéséhez rendelje meg tőlünk az új munkavédelmi eszközöket! A biztonságos munkakörnyezet nem nélkülözheti a figyelmeztető táblákat!

A gyárak, üzemi területek vagy az építkezések olyan munkaterületek, amikben közös vonást jelent az állandó balesetveszély. Az ott tartózkodó alkalmazottak vagy a bejáráson résztvevő kollégák egyaránt ki vannak téve a munkabaleseteknek. A munkavédelem érdekében minden eszközt be kell vetni a veszélyes szituációk megelőzésére, köztük a munkavédelmi táblákat is. A munkavédelmi táblák matrica változatban is felhasználhatóak, ha a helyszínen erre lehetőség van. A tábla vagy matrica anyaga, mérete, egyéb tulajdonságai szabványosak. A táblák és matricák egységesen elfogadott és ennek köszönhetően mindenki számára értelmezhető jelzéseket tartalmaznak. Szöveg, rajz, piktogram is figyelmeztető céllal kerülhet a táblák felületére.

munkavédelmi táblákból két, nagy kategóriába sorolható modelleket is forgalmazunk, az egyik kategória az építőipari táblák csoportja, a másik  pedig a figyelmeztető tábláké. Az építési területen ki kell helyezni olyan feliratokat, jelzéseket, amik segítik a biztonságos munkavégzést. A figyelmeztető táblák számos témában tudnak informatív feliratokkal, piktogramokkal segíteni abban, hogy minden személy tisztában legyen a helyszínen tapasztalható kockázatokkal, veszélyekkel. Egy építési területen a munkavédelmi táblák fel tudják hívni a figyelmet az omlás veszélyre vagy a magasban dolgozó munkásokra, az üzemi területen viszont a tűzveszélyes anyagok vagy éppen az áramütés kockázata igényel munkavédelmi táblát.

munkavédelmi táblák új, informatív és tartós változatait egyszerűen be tudja szerezni, ha minket választ. Kedvező árakon kínáljuk az általunk forgalmazott, több alapanyagból készülő termékeinket. Forduljon hozzánk bizalommal, rendeljen táblákat és mi hamarosan eljuttatjuk Önhöz őket! A weboldalunkon megadtuk a cégünk elérhetőségeit, ha szükséges van információkra a rendeléshez, lépjen velünk kapcsolatba!

Tartalomhoz tartozó címkék: Munkavédelmi tábla