Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ne feledkezzen meg a dohányzást szabályozó táblák lecseréléséről december végéig!

A nemdohányzók védelme érdekében egyre szigorúbb szabályokat vezetnek be a dohányzás tiltásával kapcsolatban. Már egyre kevesebb helyen lehet rágyújtani, és sok intézményben, üzemi területen, üzletnél megjelennek a dohányzást szabályozó táblák, amiknek formai követelményeivel kapcsolatban is szigorú szabványoknak kell megfelelni. Például a feliratoknak magyarul és további négy nyelven kell szerepelniük a táblákon. Most a legutóbbi módosítás miatt az érintett vállalkozóknak, létesítmény üzemeltetőknek 2019. december 31.-ig le kell majd cserélniük a korábban használt dohányzást szabályozó táblákat.

Az új típusokon már más telefonszám fog szerepelni, ezért szükséges lecserélni a régi jelzéseket. Az új dohányzást szabályozó táblákon a 06 40 200 493-es szám helyett a 06 80 200 493-es számnak kell szerepelnie.

Ne feledkezzen meg a december végi határidőről, szerezze be mihamarabb az új szabályoknak megfelelő dohányzást szabályozó táblákat, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!