Egyedi tábla matrica

Válassza ki a megrendelni kívánt tábla méretét, anyagát és a táblára kerülő feliratot a rendelés végén a megjegyzés rovatba tudja megadni.

 

br. 427 Ft - 2.818 Ft 427 Ft - 2.591 Ft (Nettó: 336 Ft)

160*250
400*250
600*400
műanyag
öntapadó
Törlés

Termékleírás

Egyedi tábla matrica

Válasza ki a megrendelni kívánt tábla méretét, anyagát és a táblára kerülő feliratot a rendelés védén a megjegyzés rovatba tudja megadni.

Az egyedileg gyártott  táblák a következő anyagokból készülhetnek:

 • Öntapadós fólia

 • Lágy PVC-fólia szilikonozott papír hordozón.  Bel téren hosszú ideig, kül téren (normál európai éghajlaton) min. 3 évig őrzi meg a belőle készült matrica az eredeti tulajdonságait. UV-sugárzással szemben közepesen ellenálló. Ragasztóanyaga idővel kikristályosodik, a fólia pedig zsugorodik hosszan tartó magas hő hatására. A ragasztóanyagának maradványai (pl. foltbenzin) oldószerrel letisztíthatóak. Minimális ragasztási hőmérséklet: +10 ºC (az alap hőmérséklete!). Ragasztás előtt az alapot portalanítania és oldószerrel vagy alkohollal zsírtalanítania kell.
 • Habosított pvc

  A „light” lemezek – hasonlóan a „normál” lemezekhez – kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Alacsony súlyuknak és UV stabilitásuknak köszönhetően
  remekül használható felirathordozásra (szita- és digitális nyomtatás, vinyl fóliázás, festés). Könnyen, gazdaságosan megmunkálható. Nagyobb mechanikai
  igénybevétel esetén javasoljuk a hagyományos „normál” lemez használatát.

 • Prémium minőségű alumínium kompozit lemez

  A lemezek kettő 0,25mm vastagságú alumínium lemezből és polietilén magból állnak, melyeket erős védőfólia borít. Az elülső és hátsó oldalak fehér- vagy más színre lakkozottak, melyek lehetnek matt vagy fényes felületűek, illetve mintásak. Az lemezek típustól függően beltéren és kültéren egyaránt sokoldalúan felhasználhatók. Jól ellenállnak az időjárás hatásainak, és a korróziónak.

További információk

Méret

160*250, 400*250, 600*400

Anyag

műanyag, öntapadó

Tábla Kategória

Építőipari tábla