Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vigyázz, csúszik tába, ami bárhol jól jöhet

vigyazz-csuszik-tabla-csuszasveszely-tablaA csúszásveszély táblára bárhol, bármikor szükség lehet. Szerezze be mihamarabb a figyelmeztetést, és számos kényelmetlen balesetet megakadályozhat!

Legyen szó ipari területről, üzlethelyiségről vagy akár egy irodáról, a közös bennük az, hogy sajnos a csúszásveszély esetükben fennállhat. Elég egy nem megfelelően választott burkolat vagy kiömlött folyadék, és máris megtörténhet a baj.

Szerencsére lehet tenni a kockázatok csökkentéséért. Ha az ember úgy érzi, hogy a dolgozói, ügyfelei veszélyben vannak a körülmények miatt, a legjobb, ha beszerzik a "Vigyázz, csúszik táblát!".

Csúszásveszély tábla, ami bárhol jól jön

A csúszásveszély tábla egy igazán praktikus kiegészítő, amellyel időben fel lehet készíteni a veszélyforrásokra a területen közlekedőket. A kockázatokat figyelembe tudják venni, így óvatosabban közelíthetik meg a szóban forgó helyet. Gyakori, hogy a csúszásos balesetek a nagy lendületből történő megközelítés miatt is bekövetkeznek, az emberek nem számítanak arra, hogy a burkolat is veszélyt jelentene, így bátran rálépnek, és sajnos csak későn eszmélnek fel.

A csúszásveszély tábla kihelyezése sokat elárulhat a hozzáállásról

Nem érdemes megfeledkezni a figyelmeztetés kihelyezéséről. Ha kirakja, azzal igazolja a figyelmességét, és azt, hogy mások testi épsége is fontos tényező Önnek.

Sajnos komoly büntetéseket is megkockáztathat az, aki nem figyel erre az apróságra. Amennyiben kint volt a figyelmeztetés, úgy kisebb az esélye annak, hogy a terület üzemeltetőjét elővegyék, és kártalanításra kötelezzék.

Szerezze be Ön is a táblát a munkaterületre, amellyel csökkentheti a balesetek kockázatát! A jelzések strapabíró anyagokból kerülnek felhasználásra, sokáig kiszolgálják a területeket, és gondoskodnak a figyelmeztetésről.

Érdemes körbenézni nálunk, ahol többféle munkavédelmi táblával is találkozhat. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.