Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

munkavédelmi tábla

Munkavédelmi tábla Webshop  címkézéshez, üzleti dekorációhoz

 

A MUNKAVÉDELMI TÁBLÁK WEBSHOPJÁBAN több mint 300 terméket kínálunk üzleti ügyfeleknek, valamint állami intézményeknek a munkavédelmi matrica, a tiltó- és figyelmeztető piktogramokon át, egészen az egyedi biztonságtechnikai matricákig.
munkavedelmitabla.hu számos ipari, egészségügyi és kereskedelmi szolgáltató szállítója, akiket kiváló minőségű termékválasztékunkkal, gyakorlatunkkal, gyors és precíz kivitelezésünkkel, valamint megbízhatóságunkkal nyertünk meg.
Szolgáltatásaink körét az ügyfelek igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítjük, így az elmúlt években már cégtáblák, kirakatok helyszíni dekorációjának elkészítését is vállaljuk.

Figyelmeztető táblák és cégtáblák

A munkavedelmitabla.hu fő szolgáltatásai között szerepel a különböző figyelmeztető, tájékoztató táblák, valamint címkék,  feliratok gyártása – melyek az ügyfél kérésére számos esetben testreszabhatóak, illetve cégtáblák, kirakatok helyszíni dekorációjának elkészítése.

  • Figyelmeztető tábláinkat és menekülési út jelző tábláinkat például a munkahelyi egészség-, és a balesetek elleni védelemre gyártjuk.
  • Tájékoztató tábláink (pl. közlekedési táblák, parkoló táblák, ajtótáblák) a zökkenőmentes működési folyamatok biztosítására, illetve az alkalmazottak, az ügyfelek, a beszállítók, valamint a látogatók tájékoztatására szolgálnak.
  • Egyedi címkéket, matricákat készítünk bizonyos elemek azonosítására (pl. ellenőrző matricák, leltár címkék, veszélyes anyagok címkéi, öntapadós betűk, stb.).

 

Munkahelyi egészségvédelem, biztonsági és üzemeltetési igények

Csakúgy, mint a címkézés, feliratozás, az egészségvédelmi tájékoztató táblák (pl. koronavírus figyelmeztető táblák) is nélkülözhetetlenek a munkahelyi biztonság érdekében.
Cégünk vállalja a vírusfertőzés megelőzése érdekében kihelyezhető figyelmeztető, rendelkező és tiltó táblák, matricák – mint például a kézmosás és fertőtlenítő kézmosás rendelkező táblák vagy a maszk és/vagy védőkesztyű, védőfelszerelés használatára figyelmeztető táblák – elkészítését is.

Munkavédelmi eszközök

Az általunk gyártott munkavédelmi táblák mellé a munkavédelmi felszereléseket ( Munkavédelmi kesztyű, Légzésvédelem, Vádőcipő, Munkavédelmi szemüveg, Fertőtlenítő) viszonteladónktól a safetymunkaruha.hu oldalról  meg is  tudja vásárolni. A safetymunkaruha.hu csapata 1995 óta foglalkozik munkabiztonsági felszerelések forgalmazásával. Széles körű termék ismeret, és válaszék jellemzi őket. Nézze meg kínálatukat és válogasson termékeik között.

Munkavédelmi táblák: a tiltó táblák

A munkavédelmi szabályok betartásához szükség van többek között tiltó táblák használatára is. A megfelelő tiltó táblákkal ugyanis egyértelművé lehet tenni, hogy mi az elvárt magatartás az adott munkaterületen.

A munkavédelmi táblák szerepéről

Minden munkáltatónak kötelessége megteremteni a biztonságos munkahelyhez kapcsolódó feltételeket. Ilyen feltétel például a biztonságot szolgáló jelzések és feliratok precíz kihelyezése is.

A tűzvédelmi táblákról röviden

A tűzvédelmi táblák számtalan ingatlan, közintézmény, üzem területéről nélkülözhetetlenek, mivel alkalmazásukat szigorú jogszabályok írják elő.