Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi matrica és egyedi tábla gyártása munkavédelmi célokra

egyedi tábla gyátrásaA munkavédelemben kiemelt szerepet töltenek be az információs táblák. Az egyedi tábla gyártása megrendelhető tőlünk. Ne ezen múljon a biztonság!

A feliratokkal, grafikával ellátott táblák a megfelelő tartalommal ellátva sokat tudnak azért tenni, hogy a balesetek kialakulását megelőzzék. A munkavédelmi szempontból kockázatos helyszíneken kell kihelyezni a tiltó, figyelmeztető, rendelkező munkavédelmi táblákat. A táblák tartalmát az határozza meg, hogy milyen felhívást intéznek a helyszínen tartózkodókhoz.

A tábla gyártásban adott a lehetőség az egyedi grafika, felirat elkészítésére is. A rendelkezésre álló piktogramok és feliratok gyűjteménye korántsem teljes. Az általános és elterjedt táblákon kívül egyedi táblákat is tudnak rendelni az ügyfelek tőlünk.

Mikor van szükség arra, hogy egyedi tábla gyártásba fogjunk? A meglévő készületünk nem tartalmazza a feliratot, illetve képet, amire szüksége van? A helyszín, ahová a tábla készül, speciális információk kihelyezését követeli meg? Ilyen esetekben is számíthat ránk, mert elkészítjük az egyedi megrendelést. Nem csupán táblát, de matricát is tud készíttetni velünk. A matrica használata akkor indokolt, ha a tábla kihelyezése nem lehetséges vagy egyszerűbb megvalósításra törekednek. A matrica kisebb méretben kerülhet például ajtóra, de falra is, ahonnan egyszerűen eltávolítható, ha már nem veszik hasznát vagy le akarják cserélni.

Az egyedi tábla gyártása egy kicsit eltérő ügyintézéssel jár, mint a készletben szereplő táblák megrendelése. Az ügyfeleinktől azt kérjük, hogy pontosan határozzák meg, milyen méretben és formában kérik a táblát, milyen alapanyagból készüljön a tábla, hány példányban és milyen grafikával. A magas színvonalú kivitelezés érdekében szükségünk van a grafikai anyagra nyomdakész, további grafikai szerkesztés nem igénylő formában, amit a honlapunkon megadott email címre továbbítani tud nekünk az ügyfél. Ezek után kézbe vesszük a gyártást és határidőre leszállítjuk a kész táblákat, amiket az előzetesen egyeztetett tulajdonságokkal készítettünk el.